Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

κύριε Αλαβάνε, τι έχετε να πείτε; Δεν μιλάτε; Γιατί; Μήπως το γιαουρτάκι το είχατε τρομερή ανάγκη για την χαμένη σας δημοτικότητα; Μήπως;

Ντροπή και Αίσχος...


Έρχονται εκλογές και ο πάσης φύσεως "Ελληνάρας" που έχει θητεύσει κι όλας στην Βουλή, κάνει τις απαραίτητες περιοδίες για να ζητήσει την ψήφο μας... ξεχνώντας πως την είχε ζητήσει και στο παρελθόν και όταν την έλαβε δεν έκανε απολύτως τίποτα από αυτά που υποσχέθηκε, καθότι όπως τελικά φαίνεται, μας θεωρούν αν μη τη άλλο ... ανεγκέφαλους.

Στα πλαίσια αυτά λοιπόν, θεώρησε σκόπιμο και ο κύριος Αλαβάνος, να περάσει και από την μαρτυρική πλέον πλατεία του Αγίου Παντελεήμωνα.

Ο εν λόγω λοιπόν πολιτικός, ένας από τους βασικούς αίτιους της κατάστασης αυτής, με ουκ ολίγες δηλώσεις για τους "ρατσιστές" και "εθνικιστές" κατοίκους της περιοχής, θεώρησε σκόπιμο να περάσει μια βόλτα για να μιλήσει για την πολιτική που πρεσβεύει. Βέβαια θα έπρεπε κάποια στιγμή να μας εξηγήσει και πως συνυπάρχει η πολιτική που πρεσβεύει με το Ε9 που δηλώνει!!!! 

Βέβαια, όπου κι αν πήγε πριν την πλατεία, κανείς δεν αντιλήφθηκε την μάλλον μηδαμινή του παρουσία, γιατί τελικά ο κόσμος έχει μνήμη και βέβαια που αλλού θα είχε λίγη δημοσιότητα εκτός από αυτή την μαρτυρική πλατεία που ο ίδιος τόσο έχει υβρίσει.

Πολλοί πιστεύουν ότι το "γιαούρτωμα" ήταν μάλλον σκηνοθετημένο από τους ανθρώπους του... πρέπει να φανεί "πολιτικομάρτυρας" ο κύριος αυτός για να κερδίσει την χαμένη συμπάθειά του από τον κοσμάκη ...

Όπως και να έχει, θεωρούμε πως είναι θράσος να πηγαίνεις, ΠΡΟΣΟΧΗ: ως πολιτικός αρχηγός και όχι ως απλός άνθρωπος, με ύφος 40 καρδιναλίων και αέρα υπεροχής, σε μια βασανισμένη και από εσένα περιοχή και με τον "τσαμπουκά" της βουλευτικής ασυλίας να προσπαθείς να εκμηδενήσεις και ηθικά τους κατοίκους της.

Στο http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/10/blog-post_8349.html, βρήκαμε τα κάτωθι και θεωρούμε χρέος μας να τα ανεβάσουμε και εμείς γιατί συνηγορούμε με τις απορίες που αναρτήθηκαν εκεί. 

Με σεβασμό στο εν λόγω hellenicrevenge.blogspot.com, παραθέτουμε την ανάρτησή του:


ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ.....ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ


1.Μήπως θα μπορούσε κάποιος υπεύθυνος να μας πει γιατί,δεν έχουν συλληφθεί οι παραβιαζοντες τον νόμο περί κουκούλας,που συνοδεύουν τον Αλαβανο
Οι επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης ,θα δώσουν λογο για την επιλεκτικη εφαρμογή του νόμου????

Τον Δημήτρη Παπαγεωργίου τον συνέλαβαν διότι φορούσε κράνος...εδώ ισχύουν άλλοι νόμοι????

θα μηνύσουν οι θιασώτες του πατριωτισμού τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που αμέλησε να κάνει το αυτονόητο....η θα κάνουν τουμπεκί ....?????

Θα μας πεί ο Αλαβάνος,που το παίζει και νόμιμος,ποιοι είναι οι κρανοφόροι που τον συνοδεύουν????

τι σχέση έχουν οι κρανοφόροι με τους υπόπτους των φόνων στην μαρφιν???μήπως για αυτό αποκρύπτουν τα χαρακτηριστικά τους?????

2.Οι μελαμψοί νεαροί....που κάνουν αυτές τις ευγενείς και αντιρατσιστικές χειρονομίες,εναντίον των Ελλήνων....και ταυτόχρονα συνοδεύουν τον Αλαβανο....σε ποιά πρεσβεία ανήκουν????

Γνωρίζει η ΕΥΠ ποιοι είναι????Από που έως που,πράκτορες ξένης χώρας συνοδεύουν αρχηγό ελληνικού πολιτικού κόμματος????

Κύριε Αλαβάνε.....δουλεύετε υπέρ της Ελλάδος,η,υπέρ άλλου κράτους?????

Η βουλευτική ασυλία επεκτείνεται και σε αυτούς που συνοδεύουν τον Αλαβανο?????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.......ΠΟΙΑΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ,ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ,ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΙ?????

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ARISTEROYS,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?????

Του θέματος ήδη επιλαμβάνονται δικηγόροι.....και οι αστυνομικοί που δεν έπραξαν το αυτονόητο καθήκον που επιτάσσει ο νόμος,θα δώσουν λόγο στην δικαιοσύνη.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου